Werkwijze.

 


Balmasqué staat voor een persoonlijke benadering en een persoonlijk advies daarom gaan wij als volgt te werk.

 

1.       U neemt contact met ons op via de mail of de telefoon.

2.       U geeft aan waar u naar op zoek bent en we gaan kijken in onze collectie wat we voor uw wens in voorraad hebben of hoeveel tijd er evt. is om het te zoeken of te maken.

 

3.       Als Balmasqué de kleding bij elkaar heeft die voor u bestemd is wordt er contact opgenomen om een afspraak te maken voor het passen van de kleding en om de verhuur te regelen.

 

                Dit kan bij ons of bij u op locatie.

 

Samen kijken we dan wat de beste keus is. Bij Balmasqué kunt u ook terecht voor hoofddeksels en accessoires zodat u uw outfit helemaal compleet kan maken.

 

In het geval van een vereniging die kleding wil huren bij Balmasqué dan komen we graag bij u langs of u komt bij ons langs om een en ander door te spreken wat er nodig is.

We spreken een moment af waarop we de maten van de mensen voor wie de kleding bedoeld is komen op meten en daarna gaan wij op zoek.

We komen later bij elkaar om de uitgezochte kleding te bekijken voor akkoord en daarna komen wij van Balmasqué een keer op een avond langs om de kleding bij de spelers te passen.

 

Balmasqué wil graag betrokken zijn bij de productie die u gaat neer zetten en door de mensen zelf te zien waar we kleding voor uitzoeken kunnen we kleding uitzoeken die bij de persoon past.

 

Ons motto:

“Een mooie passende outfit zorgt voor ontspannen en tevreden spelers en dat komt een voorstelling zeer zeker ten goede!”

 

U mag de kleding die u gehuurd hebt niet  wassen daar zorgen wij van Balmasqué zelf voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naaien op locatie tijdens de voorstellingen van Evita


De opslag